Kører Folk Stadig Med Taxa - Find taxa

Kører folk stadig med taxa?

Har du nogensinde kørt med en taxi i Danmark eller i udlandet? Måske har du endda prøvet en taxi i London mens der stadig var godt gang i de små sorte taxier som forurenede og forpestede alt og alle omkring sig i storbyen. Det kan også være at du har oplevet at blive hente fra en fest af en stor taxi med plads til 8-12 personer.

I New York findes de berømte “Yellow cabs” – gule taxier – men der findes faktisk også grønne taxier i New York. De grønne taxier kaldes “Boro taxis” og de kom ind i bybilledet i 2013. Læs evt. mere på https://en.wikipedia.org/wiki/Taxicabs_of_New_York_City. Billedet til dette blogindlæg er fra New York.

4000 taxier i Danmark

I Danmark er der ca. 4000 taxier og halvdelen af dem kører i Hovedstaden. Selvom der er mange taxier i Hovedstaden, så kan der alligevel godt være stor ventetid på en taxi. Ventetiden kan forekomme på grund af større messer, tidspunkter på dagen og natten, højtider og større internationale møder og konferencer i området.

Har du prøvet af vente på en taxi?

Måske har du selv prøvet at stå der og vente på at der dukker en taxi op? Det er sjældent sjovt – og da slet ikke hvis det regner, stormer eller sneer. Førhen kunne ventetiden føles ekstra lang og streng, men i dag med masser af indhold på mobiltelefonen, da går det meget lettere med at komme igennem ventetiden på en taxi. Ventetid er blevet til mobiltid – også ved busstoppestederne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *